Jump to content

Any Computer Experts out there? I can't view forums with Firefox ...


featherz17
 Share

Recommended Posts

The application encountered an unexpected problem.

Unexpected Problem Occurred!

This error has been logged. If this problem persists please contact the web master.

More Information...

Detailed error information follows:

Exception Type: System.FormatException

Exception Message: Input string was not in a correct format.

Exception Source: Microsoft.VisualBasic

Exception Target Site: Parse

etc ......

This is what it shows plus a lot more. I didn't want to post it all, but I can if would help.

Huge thanks to whoever can help me out.

Link to comment
Share on other sites

featherz17 (2/18/2008)
The application encountered an unexpected problem.

Unexpected Problem Occurred!

This error has been logged. If this problem persists please contact the web master.

More Information...

Detailed error information follows:

Exception Type: System.FormatException

Exception Message: Input string was not in a correct format.

Exception Source: Microsoft.VisualBasic

Exception Target Site: Parse

etc ......

This is what it shows plus a lot more. I didn't want to post it all, but I can if would help.

Huge thanks to whoever can help me out.

Try updating your Java and Flash Link below. ;)

http://java.com/en/download/index.jsp

http://www.adobe.com/products/flashplayer/

Link to comment
Share on other sites

featherz17 (2/18/2008)
nativefalcon (2/18/2008)

Try updating your Java and Flash Link below. ;)

http://java.com/en/download/index.jsp

http://www.adobe.com/products/flashplayer/

Got both and I still can't view the forums.

:crying:

OK try this open Firefox and go to Tools and options, Click on Content are all the settings checked like Java?. Also check the tab advanced and look under network under Connections? How is your PC connecting thru a proxy, auto-detect or direct connection?

Where you trying to connect at home? Or at work? just curious.

;)

Link to comment
Share on other sites

nativefalcon (2/18/2008)

OK try this open Firefox and go to Tools and options, Click on Content are all the settings checked like Java?. Also check the tab advanced and look under network under Connections? How is your PC connecting thru a proxy, auto-detect or direct connection?

Where you trying to connect at home? Or at work? just curious.

;)

Direct connection at home. All boxes checked like Java.

Link to comment
Share on other sites

origin8502 (2/18/2008)
Evidence on the 'net suggest it might be a cookies problem of all things. Delete all of your cookies and go from there. Wouldn't hurt to download, update, and run Adaware and Spybot.

Thanks. I guess it was the cookies. I went in and removed all cookies in Firefox and viola, now it works.

:D

Link to comment
Share on other sites

featherz17 (2/18/2008)
origin8502 (2/18/2008)
Evidence on the 'net suggest it might be a cookies problem of all things. Delete all of your cookies and go from there. Wouldn't hurt to download, update, and run Adaware and Spybot.

Thanks. I guess it was the cookies. I went in and removed all cookies in Firefox and viola, now it works.

:D

Yes, I am King. :cool:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...